Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Problemfritt for Wawrinka og Djokovic

Fjorårsmester Stan Wawrinka og serbiske Novak Djokovic er begge klare for semifinale i Australian Open etter seier i tre strake sett i kvartfinalen onsdag.

Onsdag 28.januar 2015 Skrevet av Steinar Bjerkmann

Med 6-3, 6-4, 7-6 (8-6) tok regjerende mester Wawrinka seg lett videre fra møtet med japanske Kei Nishikori i Melbourne. Wawrinka misbrukte fem matchballer før han sikret avansementet.

– Jeg er fortsatt nervøs etter tiebreaket. Jeg ble litt for defensiv. Det er aldri lett. Heldigvis kom jeg videre, sa Wawrinka etter kampen.

I semifinalen venter Djokovic, som temmet den formidable serven til canadiske Milos Raonic i sin kvartfinale. Serberen vant til slutt kampen 7-6 (7-5), 6-4 og 6-2.

Åttendeseedede Raonic ble av mange regnet som den første virkelige testen for Djokovic i årets turnering, men den toppseedede serberen blåste canadieren av banen.

– Kampen i dag var strålende. Jeg returnerte godt og forsøkte å holde så mange av ballene som mulig i spill, sa Djokovic.

– Enkelte ganger måtte jeg bare vente på mulighetene og gripe dem da de kom, tilføyde han.

Fredag spiller serberen sin 25. Grand Slam semifinale.

– Jeg servet veldig godt, og alt i alt var dette en god kamp mot et av stjerneskuddene i internasjonal tennis, sa Djokovic. (©NTB)

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner