Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Tennis for UNICEF

Vår viktige samarbeidspartner UNICEF oppfordrer deg til å være med på årets viktigste flyvning. 28. oktober skal et Norwegianfly fylles med livsviktig medisin og materiell. Er du med?

Lørdag 20.september 2014 Skrevet av Torger Bjørnstad

De flyr vi til Den sentralafrikanske republikk, et av verdens mest kriserammede områder.

www.norwegian.no/fyll-et-fly

Den eneste trygge veien inn i landet med nødhjelp er luftveien. Og rundt den internasjonale flyplassen i hovedstaden Bangui har det vokst opp en flyktningleir på størrelse med en middels norsk småby. Det er dit vi skal.

En halv million mennesker er på flukt i det borgerkrigsherjede landet, og mangler det mest elementære for å overleve. Volden mellom de ulike grupperingene er nådeløs, og barna blir ikke spart verken for lemlestelser eller drap. Over 2 millioner barn lider og har behov for umiddelbar hjelp. Bare det siste halve året er 74 barn drept og 277 barn lemlestet. Den brutale volden må stoppe, og vi må gjøre det vi kan for å beskytte barna.

Norwegian stiller med et Boeing 737-800 som skal fullpakkes med medisiner og annet livsnødvendige materiell. Alt fra bagasjerommet til hyllene og rommet mellom setene i kabinen skal taes i bruk for å utnytte plassen best mulig.

Du kan bidra med å sende sms med kodeord FLY til 2040. Da gir du 200,-.

https://www.unicef.no/fyll-et-fly?__utma=PANTHEON_STRIPPED&__utmb=PANTHEON_STRIPPED&__utmc=PANTHEON_STRIPPED&__utmx=PANTHEON_STRIPPED&__utmz=PANTHEON_STRIPPED&__utmv=PANTHEON_STRIPPED&__utmk=PANTHEON_STRIPPED

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner