Banner
Banner
Banner
↑ annonse
De ønsker velkommen til lagturneringen tennisbutikken.no Fra venstre: Aleksander Hanssen, Synneve L. Tryggeseth og Sverre Lie. De ønsker velkommen til lagturneringen tennisbutikken.no Fra venstre: Aleksander Hanssen, Synneve L. Tryggeseth og Sverre Lie. Foto: Torger Bjørnstad

Lag på lag i OTA

77 lag er påmeldt til høstens store lagturnering i østlandsregionene. Det er langt over arrangørenes forventning.

Tirsdag 16.september 2014 Skrevet av Torger Bjørnstad

Tennisbutikken.no cup arrangeres som et fellesprosjekt mellom tennisregionene Østland Vest og Østland Øst i Oslo Tennisarena. 77 lag med 327 spillere er klare til dyst.

Kommende weekend er den første – og det skal spilles 64 lagkamper.

- Det betyr at 200 kamper skal spilles i løpet av helgen - på 10 baner. Vi spiller kamper som pro-sett. Det betyr førstemann til 8 med vanlig tie-break i A7, sier Sverre Lie. Han er den ene av to turneringsledere.

I U12 og U14 spilles det 3 singler og 1 double, mens det for U16 lagene er 2 singler og 1 double.

- Vi er fornøyd med deltakelsen som er høyere enn i fjor – men mangler noen som burde vært med. Det er trist, men vi er særlig fornøyd med at vi har fått med 8 lag i U16, sier Synneve L Tryggeseth – også hun turneringsleder.

- I utgangspunktet var turneringen ment for klubblag, men vi tok også i mot miksede lag. Det vil si at spillere fra forskjellige klubber får spille på samme lag, sier hun.

Populært

- Særlig de yngste liker godt å spille på lag. Vi har funnet frem til snittrankingen på laget og lagt det til grunn ved oppsett av puljer. Det betyr jevne kamper så langt det er mulig. Lagkapteinene kan sitte på banen – og det gir en trygghet til de yngste sier Synneve.

Etter kommende helg, blir neste turneringshelg i oktober. Deretter 6 søndager frem til og med 23. november. Sluttspillet er fastlagt til 12. – 14. desember.

Ved siden av sponsoren, legger regionene inn penger slik at turneringen har en rimelig startavgift.

Kafeteriaen er åpen hele helgen.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner