Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Tennis.no - NM 2013

Kongepokal til Casper Ruud

Game, set og match Casper Ruud, Snarøya etter seier 6/2,3/6,6/2 over sin klubbkamerat Øystein Steiro i finalen.

Torsdag 21.august 2014 Skrevet av Jannicke Aas

3.sett Ruud - Steiro 6-2

Ruud har breakball i mot seg, men kommer opp med en god serve og reduserer til deuce. En god serve skaffer han fordel, og et par fantastiske forhand gjør at unge Casper Ruud tar sin første kongepokal. Game, set og match 6/2,3/6,6/2.

Steiro avverger faren i første omgang. Han holder serve og reduserer til 2-5. Ruud skal nå ut og serve for sin aller første kongepokal.

Det blir et jevnt game med noen gode ballvekslinger. Ruud varter opp med et par gode poeng som sikrer han gamet og ledelsen 5-1. Steiro må nå holde serve for å bli værende i kampen.

Og da ble det nok et break. Steiro klarer ikke å holde serve og Ruud går opp til 4-1. Det blir spennende å se om Steiro kan komme tilbake nok en gang i denne finalen.

I det fjerde gamet blir det ikke break. Ruud spiller godt og holder blankt til 3-1.

Det blir tre break på rad i begynnelsen av det tredje settet. Ruud bryter og leder 2-1.

Ruud hadde 40-0 i sitt servegame, men et par bra baller av Steiro og en enkel feil av Ruud gjør at det blir deuce. Ruud gjør enda to enkle feil noe som gjør at Steiro bryter tilbake direkte og utligner til 1-1. Det er forøvrig fullt på tribunene på Frogner.

Ruud får en meget bra start på det tredje settet. Han bryter Steiro blankt og tar ledelsen 1-0.

2.sett Ruud - Steiro 3-6

Ruud må holde serve for å holde seg i det andre settet, og det klarer han ikke. Steiro bryter og tar det andre settet 6-3. Det blir et spennende tredjesett.

Et godt servegame av Steiro. Han avslutter med et serveess og leder nå 5-3 i det andre settet. Ruud har første.

Steiro har breakball til 5-2, men et par enkle feil gjør at Ruud kommer tilbake og skaffer seg fordel. Ruud varter opp med en perfekt forhand ned langs linjen og reduserer til 3-4.

Steiro fortsetter med god serving og øker til 4-2.

Steiro har spilt seg opp i dette andre settet. Etter at Ruud hadde gameball tidligere i settet til 3-0, har Steiro klart å komme tilbake. Han bryter Ruud sin serve og leder 3-2.

Steiro spiller et godt game med mange gode server. Han holder greit til 2-2.

Steiro har 30-0 i Ruud sitt servegame, men Ruud vinner tre baller på rad og går opp til 40-30. Steiro kommer tilbake, vinner to baller og skaffer seg fordel. Han avslutter gamet med en lekker lob og breaker tilbake. 2-1 til Ruud.

Ruud bryter også direkte Steiro sin serve i det andre gamet i dette settet og øker til 2-0.

Ruud fortsetter sitt gode spill. Han har nå tatt sju game på rad og leder 1-0 i det andre settet.

1.sett Ruud - Steiro 6-2

Ruud fortsetter å returnere bra på Steiro sine server. Han tar sitt sjette game på rad og tar dermed første sett med 6-2.

Ruud har 40-15 i sitt game, men Steiro kjemper seg tilbake til deuce. På deuce spilles en meget god ballveksling som består av både dropshots, volley og lob - Casper vinner til slutt og skaffer seg fordel. En enkel backhandfeil fra Ruud gjør at det er tilbake til deuce. En god forhand og en god serve fra Ruud gjør at han tar gamet og leder nå 5-2.

Steiro kommer bakpå i sitt servegame og ligger under 15-40. Det blir en lang og veldig god ballveksling som avsluttes med en perfekt dropshot fra Ruud som øker til 4-2. Denne NM-finalen er forøvrig eksakt den samme som i fjor. Da vant Øystein Steiro.

Et jevnt game som svinger frem og tilbake med flere deuce, men Ruud holder til slutt og tar ledelsen 3-2 i det første settet.

Steiro varter opp med mye god serving, men Ruud får flere og flere tilbake og vinnner flere av grunnlinjeduellene. Etter flere gode ballvekslinger bryter han tilbake og utligner til 2-2.

Litt nervøs stemning i begynnelsen av Dsettet. Det blir et jevnt game, men Ruud klarer å holde og reduserer til 1-2.

Steiro server veldig godt i sitt game. Han setter mange førsteserver og holder greit til 2-0.

Ruud åpner kampen med å serve. Han blir brutt direkte og Steiro tar ledelsen 1-0.

Del artikkelen med andre:

Banner
peugot-nm2012

partner-volvat

helsetelefonen-nm2012

unicef-nm2012

wilson-nm2012

cmore

nm2013-ota

superoffice-nm2012

viking-nm2012

visma-nm2012

↓ annonse
Banner
Banner
Banner