Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Tennis.no - NM 2013
-Jeg møtte god og agressiv motstand, sier Caroline Rohde-Moe, som ønsker seg konkurranse fra flere seniorspillere. - Men det er flere yngre som er veldig dyktige. Det er fint. Jeg har møtt mange gode, sier hun. -Jeg møtte god og agressiv motstand, sier Caroline Rohde-Moe, som ønsker seg konkurranse fra flere seniorspillere. - Men det er flere yngre som er veldig dyktige. Det er fint. Jeg har møtt mange gode, sier hun. Foto: Erik Unneberg

Emma Flood møter Rohde-Moe

Onsdag spilles damefinalen i årets NM. I kampen om Dick Bjurstedts pokal blir det samtidig Stabekk TK mot Blommenholm og Sandvika TK, når det skal kjempes om Kongens pokal.

Tirsdag 19.august 2014 Skrevet av Torger Bjørnstad

Emma Flood møtte Andrea Raaholt (7-5, 6-1), mens Caroline Rohde-Moe spilte mot Dorthea Faa Hviding (7-5, 6-3) i semifinalene.

De to som nå skal møte hverandre onsdag var favoritter mot hver sine motstandere, men begge skulle få kjempe hardt for seier.

- Både Raaholt og Faa Hviding viser stort spill i deler av matchene og begge har 5-5 i første sett. Men de må også se seg slått 7-5, sier forbundstrener Jørgen Vestli.

I andre sett vinner Emma de viktige ballene og dominerer også mer. Litt for mange feil av Andrea gjør at det blir 6-1 i andre sett.

- Dorthea kjemper også tappert, men Caroline blir litt for sikker og det blir 6-3 i andre sett. Dermed blir det et nytt oppgjør mellom Flood og Rohde-Moe i finalen, sier Vestli.

Jentene har spilt mot hverandre mange ganger, men det er en god stund siden forrige møte mellom de to.

Gledelig gjensyn

- Nå kommer dere til å se mer til meg, sier Andrea Raaholt. Hun forklarer at sykdom har holdt henne unna turneringsbanene.

- Jeg har trent hele tiden, men kyssesyken har i lengre tid gjort meg så slapp at det ble umulig å spille turneringer. I forkant av NM har jeg spilt noen turneringer i Sverige, blant annet en $10.000 og det gikk bra.

Vi trenger flere gode damespillere. Mange lot seg imponere over hennes spill og så med tilfredshet at hun bare var en seier unna finalen.

- I første sett spilte jeg riktig bra – men så fikk jeg litt nerver og mistet rytmen. Da jeg gjenvant kontrollen, var det for sent, sier hun og berømmer Emma Flood.

- Emma hadde mange bra baller, skryter hun av konkurrenten etter 7-5, 6-3 tapet.

Nå kommer nok de to til å møtes flere ganger til spennende oppgjør fremover.

Del artikkelen med andre:

Banner
peugot-nm2012

partner-volvat

helsetelefonen-nm2012

unicef-nm2012

wilson-nm2012

cmore

nm2013-ota

superoffice-nm2012

viking-nm2012

visma-nm2012

↓ annonse
Banner
Banner
Banner