Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Tennis.no - NM 2013
Helt uten hemmeligheter Foto: Espen Hildrup

Helt uten hemmeligheter

Herman Hummelvold Jentoft ble den store profilen i årets NM U14 for gutter. Gull i single, gull i double, gull i mixed er umulig å slå.

Mandag 18.august 2014 Skrevet av Torger Bjørnstad

I dagens singlefinale slo Heming spilleren Jakob Grøner, OTK med 7-5, 6-0.

Dette er to spillere som kjenner hverandre godt. De er gode venner, trener sammen, går på TEN4 academy sammen og reiser på turneringer sammen. De kan ikke skjule tennishemmeligheter for hverandre.

- I dag var det Jakob som begynte best og gikk opp til 5-3. Her ble det litt for dårlig serving og Herman kunne kvittere til 5-5, sier forbundstrener Jørgen Vestli.

- Fra 5-5 og ut matchen spiller Jakob litt forutsigbart denne gangen. Han slår for mye feil, og Herman får lov til å styre spillet og bestemme tempoet i kampen. Herman gir ikke fra seg flere games og det blir 7-5 6-0 til Heming gutten, sier Vestli.

Jublende fornøyd

Dette var Hermans første NM tittel i single, men hans tredje tittel dette NM-et da han har vunnet både double og mixed fra før.

- Klar jeg er veldig fornøyd, sier Herman Jentoft selv.

- Vi kjempet og hadde overtaket hver vår gang i 1. sett, så jeg skjønner gode at det var tungt for Jakob å tape det. I andre hadde jeg bare en feil og vant til slutt 7-5, 6-0, sier han.

Også skole

Nå blir det ikke mer tennis denne uken – det er også en stund til neste turnering.

I dag var han tilbake på Midtstuen skole, men allerede neste uke er det full fart med tennistrening igjen. Ved siden av Heming, går Herman på TEN4 academy.

- Skolen tar jeg seriøst men når det kolliderer med turneringer gjøre jeg skolearbeidet hjemme. Det fungerer bra, sier han.

Dette var Hermans siste ute-NM i U14.

Ja, nå blir det U16 som er et helt annet nivå og jeg gleder meg. Når jeg skal opp mot de beste har jeg ikke noe å tape – det er bare å gi full gass, sier han.

Vi gratulerer Herman og ønsker han lykke til videre!

Del artikkelen med andre:

Banner
peugot-nm2012

partner-volvat

helsetelefonen-nm2012

unicef-nm2012

wilson-nm2012

cmore

nm2013-ota

superoffice-nm2012

viking-nm2012

visma-nm2012

↓ annonse
Banner
Banner
Banner