Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Tennis.no - NM 2013
Emma Flood er tilbake etter flere utenlandsturneringer og imponerte med godt spill. Emma Flood er tilbake etter flere utenlandsturneringer og imponerte med godt spill. Foto: Espen Hildrup

NM kvartfinaler for damer

Emma Flood hadde ikke tapt et eneste game på to kamper da hun møtte 17-år gamle Pauline Jahren.

Mandag 18.august 2014 Skrevet av Torger Bjørnstad

- Det ble altså det femte settet på rad med 6-0. I andre sett biter Pauline litt bedre i fra seg, men Emma som ligger 738 på WTA denne uken, er et par nummer for stor for junioren - og det blir 6-2 i andre sett, sier forbundstrener Jørgen Vestli.

Velkommen hjem

Caroline Rohde-Moe, som har studert og spilt collegetennis ved Ole Miss de siste årene er tilbake og vil satse på en profesjonell karriere fremover.

- Heller ikke hun hadde gitt fra seg mange games før kvartfinalen, og 17-år gamle Maren Helgø måtte slite for å vinne games. Caroline vant 6-1, 6-1 etter sterk serving og sikkert spill, sier Vestli.

-

Norgesmester innendørs U16, Dorthea Faa Hviding imponerte også.

- Hun viste seg også fra det gjerrige hjørnet i dag og slo to år eldre Sandra Bolstad med 6-0 6-1. Sandra var ikke på sitt beste i dag og da var Dorthea for god rett og slett, sier Vestli.

Den matchen som det kanskje var knyttet størst forventning til på damesiden var 15-år gamle, og Norgesmester U16 utendørs, Malene Helgø, mot 3 år eldre Andrea Raaholt.

- Andrea har ikke spilt så mange kamper og turneringer i Norge det siste året, men har spilt eliteserietennis, $10,000 turneringer, og Grand prix turneringer i Sverige det siste året, forklarer Vestli.

Hun kom til andre runde i en $10,000 turnering rett før NM.

Det betyr at dette var to motstandere som har spilt mye internasjonalt det siste året og begge viser god tennis.

- Disse to spiller ganske likt og det ble mange harde dueller fra grunnlinjen. I begge settene er Andrea litt mere stabil og viser at hun fortsatt har et par års forsprang i forhold til sin motstander. Litt for mange feil i avgjørende øyeblikk gjør at Andrea kan vinne i to sett, sier Jørgen Vestli til tennis.no.

-

- Sluttresultatet ble 6-3, 6-3 i favør 18-år gamle Raaholt.

Del artikkelen med andre:

Banner
peugot-nm2012

partner-volvat

helsetelefonen-nm2012

unicef-nm2012

wilson-nm2012

cmore

nm2013-ota

superoffice-nm2012

viking-nm2012

visma-nm2012

↓ annonse
Banner
Banner
Banner