Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Mer "tennis for UNICEF"

Fremtiden formes av de med sterkest tro på at den kan endres. Unicef takker også norsk tennis for at vi er med og former den sammen med dem.

Søndag 15.desember 2013 Skrevet av Torger Bjørnstad
På Tennistinget i november ble det vedtatt å videreføre samarbeidet med UNICEF de neste to årene. Hvert medlem vil nå bidra med 10 kroner fra sin kontingent.

Skal vi skape en bedre verden, må vi starte med barna. Som støttespiller til UNICEF-partner er vi med på å sikre at barn som fødes får mulighet til å vokse opp, får mulighet til å leve et sunt liv, mulighet til å utvikle seg og blomstre.

Samtidig skaper vi unge, trygge mennesker med ressurser som vil bidra til å løfte seg selv og sine lokalsamfunn ut av fattigdom. Vi håper du er enig i at dét er en fin ting å ta med seg inn i 2014.

Takk for et godt og verdifullt samarbeid dette året. Vi ser frem til å nå nye mål sammen i året som kommer. En riktig god og fredfull juletid ønskes deg og dine.

Hilsen alle oss i UNICEF Norge

Santa er på ferde igjen

I år som i fjor stiller nissen opp i UNICEFs reklamefilm, og i år som i fjor både gleder og forarger han publikum.

Kampanjen setter fokus på noe vi mener er viktig å tenke på i julen, nemlig at ikke alle barn har det like godt. Barn i nød trenger andre gaver enn de vi får av julenissen.

Her kan du se julenissens UNICEF-hilsen og meningsfylte gaver du kan kjøpe.

http://jul.unicef.no

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner