Banner
Banner
Banner
↑ annonse
En topp motivert gjeng var med på SEB samlingen i Sandefjord. En topp motivert gjeng var med på SEB samlingen i Sandefjord. Foto. Espen Foss

26 spillere til Sandefjord

Da SEB Next Generation inviterte til samling i Vestfold kom det spillere fra Ålesund, Bodø, Trondheim – og selvfølgelig Sandefjord.

Lørdag 19.oktober 2013 Skrevet av Torger Bjørnstad
Dette ble en svært spennende samling fordi den ble kombinert med turneringsspill og treningsleir.

Espen Foss i Tennisforbundet forklarer:

- Det var SEB Next Generation samling på onsdag og treningsleir torsdag og fredag der spillerne terpet og praktiserte det de hadde lært onsdag. Deretter spilte de turneringer. U12 i Sandefjord – mens de over 12 reiste til Oslo. Dette ble en veldig kompakt og vellykket halv uke, sier Espen Foss.

Først lære, så trene på det man hadde lært – og bruke det i praksis i turneringene.

i tillegg til Foss og Aslak Paulsen fra Tennisforbundet kom spillernes trenere sammen med dem.

- På den måten fikk også trenerne møtt kolleger og oppdatert sine kunnskaper, sier Foss.

Fra Ålesund kom det fem spillere sammen med trener Claudio Schivalocchi.

- Dette var flotte dager der spillerne fikk møte ukjente motstandere på sitt eget nivå. Vi ble også bedre kjent med NTF teamet og deres metoder. Jeg ønsker med flere slike muligheter, sier Caludio.

I Ålesund har klubben nå 170 medlemmer i denne aldersgruppen. Det er egne trenings- og satsingsgrupper U12 og U14.

- Vi jobber svært systematisk og alle er underårige. Det vil si at de også neste sesong spiller i den samme gruppen. Fremmøtet, interessen og grundigheten er så god at jeg tror tennis-Norge vil se mye bra fra Ålesund de neste årene. Det er så flott å se taltentfulle spillere som vil lære og bruker det de har lært, sier Claudio.

I Sandefjord er det full aktivitet i hallen hele uken. Det er også tennislinje på naboskolen. Fra klubben var trenerne Espen Skalberg og Hanna Noomi med. Fra Bodø kom trener Maria.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner