Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Way up north...

10 spillere fikk være med da SEB NEXT GENERATION tok turen til Tromsø i samarbeide med tennisregion Nord.

Torsdag 02.mai 2013 Skrevet av Torger Bjørnstad

- Vi satt mye fokus på teknikk og taktikk på denne samlingen. Alle spillerne ble filmet og det ble gjort analyse av forehand, backhand og serve, forteller Espen Foss som var trener sammen med regiontrener Joachim Simensen.

Med disse samlingene er det viktig at spillerne får instruksjon og korrigering i ting de ikke får trent godt nok på til daglig. Video er et svært godt hjelpemiddel både for trenere og spillere.

- Alle spillerne hadde en del å ta tak i og de fleste synes det var gøy å se seg selv på video og se om det de jobber med har blitt noe bedre fra forrige gang, sier Foss.

SEB Next Generation samlingene går over to dager, og andre dagen i Tromsø var det mest fokus på poengspill og taktikk.

- De fleste spillerne var ganske gode bak i banen men gjør mye feil inn i banen når de har muligheten til å avgjøre poengene. Vi jobbet en del med forskjellige type angrep slag, sier Foss.

Alle spillerne virket fornøyd og det var god stemning gjennom begge dagene.

Må praktisere mer

- Vi håper så mange som mulig deltar på litt flere turneringer fremover og gleder oss til å se spillere fra region nord i NM i august.

Regionens ansvarlige trener Joachim Simensen oppsumerer gjerne samlingen.

- Dette var en motiverende samling for regionens unge og lovende spillere.

Engasjementet og innsatsen var på topp til tross for uvant lange dager for de fleste av spillerne. Nå gleder vi oss til fortsettelsen.

SEB Next Generation er en meget god mulighet både til å forbedre sitt spill på viktige områder – og prøve ut nye ting sammen med andre spillere.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner