Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Deltakere på SEB LL samling Deltakere på SEB LL samling Øivind Sørvald

SEB Next Generation landslagsrekrutter

Fredag og lørdag ble årets tredje samling for landslagsrekrutter gjennomført på Oslo Tennisarena. 6 nye samlinger venter de beste og ivrigste i 2013.

Søndag 14.april 2013 Skrevet av Redaksjonens utsendte

Totalt 22 spillere var invitert til årets 3. Next Generation Landslagssamling (LL). Spillere fra 5 regioner var representert. Stavanger, Bergen, Sandefjord samt klubber fra Oslo/Akershus hadde utøver med.

HER kan du lese mer om hvem som var med.

-Dette er den beste samlingen vi har hatt til nå. Spesielt fredagen var kanonbra. Da var kvaliteten og innsatsen upåklagelig, sier samlingsansvarlig Aslak Paulsen.  

LL samlingene  har til hensikt å samle de beste under 14 år som er på vei til å bli prestasjonsutøver eller har ambisjoner om å utvikle seg i den retningen. Samlingene avikles over 2-3 dager med fokus på intensitet, kvalitet, fysisk trening og selvfølgelig sparring og kamper. Hver samling har et eget hovedtema.  Alle som skal være med må være under 14 år, spille regelmessig konkurranse på høyt nasjonalt nivå, ha skriftelige og klare planer for utviklingsarbeidet samt spille/planlagt å spille TennisEurope turneringer. 

Neste SEB LL samling er allerde 26-27 april.


 

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner