Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Etterutdanning i april og mai

NTF innfører i år lisens for trenere. For å bli lisensiert må man etterutdanne seg. 

Fredag 05.april 2013 Skrevet av Redaksjonens utsendte

NTF har satt opp 2 etterutdanningskurs (trenerlunsj) i april og mai. Først ut er Øivind Sørvald. Onsdag 17. april vil han belyse sammenhengen mellom teknikk og taktikk. 8. mai vil Aslak Paulsen se på teknisk utvikling for spillere under 14 år. Kursene avholdes i Oslo Tennisarena, 10:00-14:00. Pris er 500 kroner per kurs. Lunsj er inkludert i prisen.

Påmelding skal skje via minidrett. For de av dere som ikke har brukernavn og passord får dere dette her: 
Ny bruker/Glemt passord

For de som har brukernavn og passord så finner dere NTFs kursoversikt her:
Påmelding til etterutdanningskurs 

Det gjøres oppmerksom på at det for øyeblikket er en bug i systemet til minidrett. Dette fører til at man må være innlogget for å se den fullstendige informajsonen om de tilgjengelige kursene.

Bakgrunn for lisens

NTF har som det 12 landet i verden, utviklet trenerutdanningen frem til en ITF godkjent utdanning. Det er vi utrolig stolte av. Som en konsekvens, er vi forpliktet til å innføre en lisens for trenere. I tillegg er lisensen en bekreftelse på at du som trener er utdannet og oppdatert.

Lisens får du ved at du har en grunnutdanning etter 2006, eller oppdatering etter 2006, og i tillegg har tatt etterutdanning. Er du med på dette seminaret og har godkjent grunnutdanning, vil du få lisens (ut 2014) frem til 2015. Se andre tilleggskrav på neste side

Vi vil også at du som trener har en langsiktig plan for treneryrket ditt, og vi innfører derfor en gradering innenfor den utdanningen du har. Disse graderingene er internasjonale. Du kan bli Coach, Expert eller Master innfor den grunnutdannelsen du har. Eks: Trener 2 Expert. Vi vil redgjøre for denne graderingen under etterutdanningskursene.

Lisenskravene 

  • Grunnutdanning eller oppdateringskurs etter 2006, Trener 1, Trener 2, Trener 3
  • Etterutdanningskurs
  • Politi attest
  • Førstehjelpskurs
  • Pris pr år kr. 650

 

Etterutdanning

I den perioden du har lisens, må du ta etterutdanning, slik at du i løpet av to år har tatt de kursene du trenger. Her er kravene om etterutdanning:

Trener 1 – i løpet av to år:

  • 4 kurs av 4 timer
  • Trenerseminarer. En dag er lik et kurs
     

Trener 2 og 3 – i løpet av to år:

  • 6 kurs av 4 timer

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner