Dette er Tennislauget

Tennislaugets mål er å støtte topptennis i Norge - og trenerutdanning slik at prestasjonsutøverne ivaretas på best mulig måte. Medlemmene av Tennislauget er både enkeltpersoner og bedrifter. Den økonomiske støtten strekker seg over min. tre år og avtales i hvert enkelt tilfelle.

Spillernes utvikling skjer både i en av samarbeidsklubbene og ved Norsk Topptennissenter som drives av Tennisforbundet. Trenerutdanningen bygger på de beste nasjonale og internasjonale prinsipper og skjer i regi av Tennisforbundet.

Les: STØTTER TOPPTENNIS

Medlemmene

Deltakelse i Tennislauget er noe annet og mer omfattende enn økonomisk støtte. Deltakerne har både en stor glede av å følge topptennisutviklingen, og ved å spille tennis selv. Målet er at spillet, trening, vennskap og faglig innhold skal gå hånd i hånd.

Aktivitet

Hver uke, året rundt er det ulike aktiviteter knyttet til tennisspill. Torsdager er det frokost-tennis. I helgene "drop-in". Ofte er både Tennisforbundets sportslig ledelse og toppspillere inspiratorer og medspillere.

Medlemmene inviteres til Norgesmesterskapene og får tilbud om å være med på treningsturer eller internasjonale turneringer. Disse turene er en kombinasjon mellom eget spill, faglig utvikling og se på verdens beste spillere.

Oslo Tennisarena kan medlemmene bruke styrkerommet og får videoanalysert eget spill. Det arrangeres også eksklusive "klubbkvelder" der B2B er sentralt.

Fadder for satsingen er Christian Ruud.

Norges Topptennissenter - NTS

Landslagsspillere trener, testes, får veiledning, hjelp til planlegging og periodisering. NTS er også et kompetansesenter der klubber og deres trenere får råd, veiledning, utdanning og bistand utviklingsprogrammene sine. Det arrangeres turneringsreiser med prestasjonsutøverne til TE, ITF og Future turneringer. Senteret samarbeider tett og forpliktende både med Olympiatoppen og de internasjonale ledende aktørene, som det Internasjonale tennisforbundet, Det Franske – og Engelske Tennisforbundet. Organisering og innhold gjør at TE (Tennis Europe) ønsker dette som et kompetansesenter for Nord-Europa.

Carl Maes blir fra nyttår engasjert for å lede utviklingen av prestasjonskulturen ved NTS.

Trenerutdanning

Norsk trenerutdanning har gjennomgått en omorganisering og er nå blant de beste. ITF har anerkjent Norge blant de første 12 landene i verden som får godkjent sitt innhold og planverk. Innen Norges Idrettsforbund er vi blant de første 5 særforbundene, som i løpet av 2013 har en godkjent trenerutdanning i forhold til de nye, skjerpede kravene. Sammen med fotball, fri idrett, svømming, innebandy og håndball har Tennisforbundet jobbet frem en slik utdanning.

Trenerne som jobber i NTS eller i en av samarbeidsklubbene, skal videreutvikles ut over den faste utdanningen. Dette skjer ved personlig utvikling og mentoring over 1 – 2 år fremover.

Carl Maes

Belgisk trener med stor internasjonal kompetanse og suksess på toppnivå. Hjalp det Britiske tennisforbundet (LTA) i deres snuoperasjon. Personlig trener for Kim Clijsters tidligere nr. 1 på WTA. Har over tid samarbeidet tett med vår idrettssjef Øivind Sørvald.

Del artikkelen med andre:

Viktige bidragsytere

partner-seb

SEB er Norges Tennisforbunds hovedsamarbeidspartner. SEB er også navngiver til Norgesmesterskapene og samarbeidspartner til Next Generation.


partner-volvat

Volvat Legevakt gir deg den hjelpen du trenger - raskt!

Vi har: Allmennlegevakt - Skadelegevakt - Barnelegevakt

Legevakten har "drop-in" og er åpen for alle.


dlapiper-nm2012

Med 4200 advokater fordelt på 77 kontorer og 31 land i Asia Pacific, Europa, Midt-Østen og USA, er DLA Piper posisjonert til å bistå med juridiske tjenester hvor som helst i verden.


helsetelefonen-nm2012

Helsetelefonen AS er Norges ledende helsetjeneste på telefon. Medisinsk telefonhjelp 24 timer i døgnet. Tjenesten har i dag 300.000 kunder og tilbys til privatkunder, foreningskunder og bedriftskunder.


superoffice-nm2012

Vår lidenskap for Customer Relationship Management har gjort SuperOffice til en av Europas ledende leverandører av CRM løsninger til bedriftsmarkedet. Vår software støtter den individuelle bruker, og bidrar til økt produktivitet innen salg, markedsføring og kundeservice.


vinderen-rens

Landets største renserikjede med 24 renserier i Oslo, Akershus, Romerike, Vestfold og Hedmark. Vårt fokus er på god service, kvalitet og lave priser. Vi renser alt av skjorter, dresser, kjoler, drakter, bluser, jakker m.m. (alt av garderobe)


jura-red

Jura kaffemaskiner, lekkert design og sveitsisk kvalitet


ABRO AS

ABRO AS - Et spesialisert konsulent selskap innen Corporate Finance og M&A, samt strategis utvikling. Bistår børsnoterte og private selskaper i forbindelse med finansiering, restrukturering og oppkjøp.


platou-lauget

RS Platou ble etablert i 1936 og er et ledende internasjonalt skips- og offshore meglingsselskap. Selskapet betjener kunder over hele verden ved å tilby tjenester innen befraktning, kjøp og salg og kontrahering av skip og innretninger. Selskapet tilbyr også investeringsbanktjenester og prosjektfinansiering.


hageland-lauget

Hageland Skajems Hagesenter Det er 60 år siden planteutsalget på Riis Hovedgård ved Vinderen i Oslo startet opp. Nå er det et komplett hagesenter som i tillegg til et bredt utvalg planter, vekster og trær også tilbyr det beste i hagemøbler og redskap. Hagesenteret, med egen anleggsgartneravdeling, er kjent for sin gode kompetanse og høye kvalitet.


partner-stenprosjekt

Stenprosjekt på Røa er proffleverandør av alt innen sten og fliser i granitt, skifer, sandsten, marmor, mosaikk, terazzo og mange dekorative bergarter. Vi leverer alt fra håndlagde og håndmalte keramiske fliser fra Italia til norsk og kinesisk skifer for utemiljø og målsatte benkeplater i natursten eller kompositt.

↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner