Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Stort engasjement

UNICEFs filmsnutt "We go Where Santa Doesn't" får mye oppmerksomhet – og reaksjonene er høyst ulike.

Onsdag 12.desember 2012 Skrevet av Torger Bjørnstad

Noen synes det er galt å tulle med barnas favoritt julenissen, mens andre synes filmen er viktig fordi den viser at ikke alle får besøk av nissen med sekken full av gaver.

Her kan du se filmen:

Det at filmen engasjerer på ulike måter har også bidratt til at den er fanget opp og spredt gjennom flere redaksjonelle medier.

UNICEF er en viktig samarbeidspartner for norsk tennis. De minner om at hensikten ikke har vært å provosere for provokasjonens skyld men særlig å selge flere Verdensgaver (vaksiner, nødrasjoner, skolemateriell etc) slik at de kan nå enda flere barn med nødvendig hjelp.

- Heldigvis har vi så langt også lykkes med det. De siste tallene vi har viser at vi sammenlignet med samme dato i fjor har et mersalg av Verdensgaver til privatpersoner på ca kr 200.000. Vi er også i rute med salget til bedrifter. Samtidig får vi flere henvendelser fra bedrifter som vil gi årets julegave til UNICEF. Vi tror noen av disse henvendelsene kommer som følge av at vi er godt synlige for tiden, sier Øystein Eriksen Søreide i UNICEF.

UNICEFs Facebookside der filmen vises har fått over 2.100 "likes" og 500 kommentarer. Den er også delt ca. 500 ganger.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner