Adam Ikdal og Jan Haudemann-Andersen spiller gjerne double. Adam Ikdal og Jan Haudemann-Andersen spiller gjerne double. Foto: Torger Bjørnstad

Konkurranse, helse og sosialt

Partner Adam Ikdal i BCG, investor Jan Haudemann-Andersen og SEBs norgessjef William Paus er alle med i Tennislauget. DN Aktiv var med på en treningsøkt. Den dreide seg om mer enn å bli svett...

Tennis er den nye golfen. Golf tar altfor lang tid. Tennis er sosialt, og supereffektiv trening. En intensiv time på banen er nok. Dessuten er det ideelt for oss som har et ekstremt konkurranseinstinkt, vi tar med oss "darwinismen" fra jobb til trening, sier Partner Adam Ikdal i BCG i intervjuet med DN Aktiv.

Jan Haudemann-Andersen har spilt tennis i 15 år og har også tennisbane hjemme i egen hage.

- Faren min var lege og vi ble alltid minnet på at god helse var en nødvendig betingelse for å ha det godt. Jeg har alltid trent mye, men er skeptisk til råkjør, sier han til DN Aktiv.

Han legger imidlertid heller ikke skjul på at konkurranseinstinktet får kjørt seg på tennisbanen.

SEBs norgessjef William Paus tror den største feilen mange gjør, er at de skal gjøre "alt" mellom 30 og 40, og når de er 40 + skal de "ta igjen" all den tapte treningen det siste tiåret. Å trene jevnt over tid er det beste, sier William Paus i reportasjen.

I sommersesongen spiller han ved Frognerparken i Oslo flere ganger i uken.

Stadig flere blir med i Tennislauget som er et initiativ fra Norges Tennisforbund og entusiaster som både vil hjelpe våre beste talenter opp og frem – og har tennis som sin idrett både på banen og sosialt.

Les også: Laugsmedlemmer har det bedre.

Kontaktperson er Nicolay Knudtzon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Del artikkelen med andre:

Viktige bidragsytere

partner-seb

SEB er Norges Tennisforbunds hovedsamarbeidspartner. SEB er også navngiver til Norgesmesterskapene og samarbeidspartner til Next Generation.


partner-volvat

Volvat Legevakt gir deg den hjelpen du trenger - raskt!

Vi har: Allmennlegevakt - Skadelegevakt - Barnelegevakt

Legevakten har "drop-in" og er åpen for alle.


dlapiper-nm2012

Med 4200 advokater fordelt på 77 kontorer og 31 land i Asia Pacific, Europa, Midt-Østen og USA, er DLA Piper posisjonert til å bistå med juridiske tjenester hvor som helst i verden.


helsetelefonen-nm2012

Helsetelefonen AS er Norges ledende helsetjeneste på telefon. Medisinsk telefonhjelp 24 timer i døgnet. Tjenesten har i dag 300.000 kunder og tilbys til privatkunder, foreningskunder og bedriftskunder.


superoffice-nm2012

Vår lidenskap for Customer Relationship Management har gjort SuperOffice til en av Europas ledende leverandører av CRM løsninger til bedriftsmarkedet. Vår software støtter den individuelle bruker, og bidrar til økt produktivitet innen salg, markedsføring og kundeservice.


vinderen-rens

Landets største renserikjede med 24 renserier i Oslo, Akershus, Romerike, Vestfold og Hedmark. Vårt fokus er på god service, kvalitet og lave priser. Vi renser alt av skjorter, dresser, kjoler, drakter, bluser, jakker m.m. (alt av garderobe)


jura-red

Jura kaffemaskiner, lekkert design og sveitsisk kvalitet


ABRO AS

ABRO AS - Et spesialisert konsulent selskap innen Corporate Finance og M&A, samt strategis utvikling. Bistår børsnoterte og private selskaper i forbindelse med finansiering, restrukturering og oppkjøp.


platou-lauget

RS Platou ble etablert i 1936 og er et ledende internasjonalt skips- og offshore meglingsselskap. Selskapet betjener kunder over hele verden ved å tilby tjenester innen befraktning, kjøp og salg og kontrahering av skip og innretninger. Selskapet tilbyr også investeringsbanktjenester og prosjektfinansiering.


hageland-lauget

Hageland Skajems Hagesenter Det er 60 år siden planteutsalget på Riis Hovedgård ved Vinderen i Oslo startet opp. Nå er det et komplett hagesenter som i tillegg til et bredt utvalg planter, vekster og trær også tilbyr det beste i hagemøbler og redskap. Hagesenteret, med egen anleggsgartneravdeling, er kjent for sin gode kompetanse og høye kvalitet.


partner-stenprosjekt

Stenprosjekt på Røa er proffleverandør av alt innen sten og fliser i granitt, skifer, sandsten, marmor, mosaikk, terazzo og mange dekorative bergarter. Vi leverer alt fra håndlagde og håndmalte keramiske fliser fra Italia til norsk og kinesisk skifer for utemiljø og målsatte benkeplater i natursten eller kompositt.

↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner