Fra venstre: Jan Haudemann-Andersen, Adam Ikdal, William Paul, Joar Langeland og Nicolay Knudtzon tar en pust mellom to set. Fra venstre: Jan Haudemann-Andersen, Adam Ikdal, William Paul, Joar Langeland og Nicolay Knudtzon tar en pust mellom to set. Foto: Torger Bjørnstad

Laugsmedlemmer har det best

Stadig flere melder sin interesse for å være med i Tennislauget der spillet, trening, vennskap og faglig innhold går hånd i hånd.

Medlemmene kan glede seg til mye spennende etter sommerferien.

Vi har tatt en prat med ansvarlig Nico Knudtzon...

- En del av aktivitetene er faste poster – og så er det en del unike ting medlemmene kan være med på, sier Nico.

Av det faste er frokost-tennisen i Frognerparken hver fredag fra kl. 07 til 08.30 for morgenfugler.

- Her stiller vi som alltid med instruktører og proffe sparringspartnere med Øivind Sørvald i spissen, forteller Nico.

Hver weekend fortsetter drop-in i Frognerparken med double turnering fra kl. 13.00.

- Av de spesielle tingene til høsten blir blant annet en tur til Tyrkia samt en fellestur til en internasjonal tennis turnering i Spania. Disse turene vil bli kombinert med eget spill, faglig og se på verdens beste spillere, sier Nico.

Når Frogner tennis stenger og innnendørssesongen starter vil det bli tennis på Riksanlegget, SEB Arena og Heming fast hver weekend pluss fredager.

På Riksanlegget kan medlemmene bruke styrkerommet og får videoanalysert eget spill.

Det arrangeres også "klubbkvelder" som er spesielt for medlemmene.

- Målsetting er å få 30 medlemmer i Tennislauget. I dag har vi 15 privat personer og selskaper som støtter norsk topptennis via Tennislauget pluss SEB som er vår hovedsamarbeidspartner, forteller Nico.

Fadder for satsningen er Christian Ruud.

Disse har tegnet kontrakt til nå:

SEB, DLA Piper, Boston Consulting, Vinderen Rens og Skjorte Service, Hans Arne L'orange, Skajems Plantesenter, Jon Støre, Engebret Ole Fekene, Datum, SuperOffice, Helsetelefonen, Visma, Viking Redningsselskap.

Del artikkelen med andre:

Viktige bidragsytere

partner-seb

SEB er Norges Tennisforbunds hovedsamarbeidspartner. SEB er også navngiver til Norgesmesterskapene og samarbeidspartner til Next Generation.


partner-volvat

Volvat Legevakt gir deg den hjelpen du trenger - raskt!

Vi har: Allmennlegevakt - Skadelegevakt - Barnelegevakt

Legevakten har "drop-in" og er åpen for alle.


dlapiper-nm2012

Med 4200 advokater fordelt på 77 kontorer og 31 land i Asia Pacific, Europa, Midt-Østen og USA, er DLA Piper posisjonert til å bistå med juridiske tjenester hvor som helst i verden.


helsetelefonen-nm2012

Helsetelefonen AS er Norges ledende helsetjeneste på telefon. Medisinsk telefonhjelp 24 timer i døgnet. Tjenesten har i dag 300.000 kunder og tilbys til privatkunder, foreningskunder og bedriftskunder.


superoffice-nm2012

Vår lidenskap for Customer Relationship Management har gjort SuperOffice til en av Europas ledende leverandører av CRM løsninger til bedriftsmarkedet. Vår software støtter den individuelle bruker, og bidrar til økt produktivitet innen salg, markedsføring og kundeservice.


vinderen-rens

Landets største renserikjede med 24 renserier i Oslo, Akershus, Romerike, Vestfold og Hedmark. Vårt fokus er på god service, kvalitet og lave priser. Vi renser alt av skjorter, dresser, kjoler, drakter, bluser, jakker m.m. (alt av garderobe)


jura-red

Jura kaffemaskiner, lekkert design og sveitsisk kvalitet


ABRO AS

ABRO AS - Et spesialisert konsulent selskap innen Corporate Finance og M&A, samt strategis utvikling. Bistår børsnoterte og private selskaper i forbindelse med finansiering, restrukturering og oppkjøp.


platou-lauget

RS Platou ble etablert i 1936 og er et ledende internasjonalt skips- og offshore meglingsselskap. Selskapet betjener kunder over hele verden ved å tilby tjenester innen befraktning, kjøp og salg og kontrahering av skip og innretninger. Selskapet tilbyr også investeringsbanktjenester og prosjektfinansiering.


hageland-lauget

Hageland Skajems Hagesenter Det er 60 år siden planteutsalget på Riis Hovedgård ved Vinderen i Oslo startet opp. Nå er det et komplett hagesenter som i tillegg til et bredt utvalg planter, vekster og trær også tilbyr det beste i hagemøbler og redskap. Hagesenteret, med egen anleggsgartneravdeling, er kjent for sin gode kompetanse og høye kvalitet.


partner-stenprosjekt

Stenprosjekt på Røa er proffleverandør av alt innen sten og fliser i granitt, skifer, sandsten, marmor, mosaikk, terazzo og mange dekorative bergarter. Vi leverer alt fra håndlagde og håndmalte keramiske fliser fra Italia til norsk og kinesisk skifer for utemiljø og målsatte benkeplater i natursten eller kompositt.

↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner