Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Samarbeidspartnere

Tekst og linker inn her..

Samarbeidspartnere

partner-seb

SEB er Norges Tennisforbunds hovedsamarbeidspartner. SEB er også navngiver til Norgesmesterskapene og samarbeidspartner til Next Generation.


dlapiper-nm2012

Med 4200 advokater fordelt på 77 kontorer og 31 land i Asia Pacific, Europa, Midt-Østen og USA, er DLA Piper posisjonert til å bistå med juridiske tjenester hvor som helst i verden.


superoffice-nm2012

Vår lidenskap for Customer Relationship Management har gjort SuperOffice til en av Europas ledende leverandører av CRM løsninger til bedriftsmarkedet. Vår software støtter den individuelle bruker, og bidrar til økt produktivitet innen salg, markedsføring og kundeservice.


tennis-for-unicef

Norsk tennis er med skape engasjement og samles inn penger. Våre toppspillere promoterer UNICEF gjennom Norsk Topptennissenter. Organisasjonene har en sterk fellesnevner i idretten. Sport og lek betyr mye for barns helse, utvikling og evne til å samarbeide.


wilson-nm2012

Wilson er en global leverandør som har spesialisert seg på flere idretter. De er nr. 1 i tennismarkedet. Ved siden av tennisracketer og baller blir sko og klær et stadig mer aktuelt og spennende sortiment. Wilson er en del av et stort sportskonsern som også omfatter kjente merker som Salomon,
Atomic og flere.


cmore-støtter-norsk-tennis

Canal+ har blitt til C More og vil satse enda mer på tennis. Derfor har de startet en egen tenniskanal som blant annet viser fra samtlige ATP Masters 1000 og ATP 500-turneringer, i tillegg til Wimbledon, Davis Cup og et utvalg ATP 250 og WTA-turneringer.


partner-thon-hotels

Logg inn øverst i høyre hjørne. Firmakode TH24630242 og skriv inn i rubrikken firmanavn Norges Tennisforbund. Søk etter by, hotell, rom osv. Eller kontakt hotellene direkte eller ring 815 52 400. Det må refereres til avtalekoden TH24630242.


partner-datum

Munkedamsveien 45 F, Vika Atrium, 0250 Oslo. Postadresse: Postboks 1624 Vika, 0119 Oslo. Telefon: +47 23 11 36 00 Telefax: +47 23 11 36 60


partner-volvat

Volvat Legevakt gir deg den hjelpen du trenger - raskt!

Vi har: Allmennlegevakt - Skadelegevakt - Barnelegevakt

Legevakten har "drop-in" og er åpen for alle.


TENNIS-
LAUGET

Flere av partnerne i Tennislauget har spennende informasjon og tilbud du bør sjekke.

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner