Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Tennislauget vil gi norske spillere støtte for å nærme seg de internasjonalt beste. Her vår egen Ulrikke Eikeri og danske Caroline Wozniacki Tennislauget vil gi norske spillere støtte for å nærme seg de internasjonalt beste. Her vår egen Ulrikke Eikeri og danske Caroline Wozniacki Arkivfoto (montasje)

Etablerer tennislaug

Medlemmene får både følge talentutvikling tett og en unik mulighet til å videreutvikle seg selv som spillere med Norsk Topptennissenter.

Torsdag 02.februar 2012 Skrevet av Torger Bjørnstad
Norges Tennisforbund og noen utpregede tennisentusiaster tar nå initiativ til å etablere et tennislaug. Støtte til Norsk Topptennissenter vil stå sentralt.

- Medlemmene kjennetegnes særlig ved tre ting, forteller Nicolay Knudtzon som er en av initiativtakerne.

-Vi vil være med å støtte tennistalenter og trenerutvikling - og har klokketro på at Norge på sikt kan ta en posisjon på tennisverdenskartet. Fellesnevneren er at vi elsker tennis, sier han.

- Jeg har vært med å støttet norsk topptennis i fire år nå. Jeg ser vi har hatt – og har mange flotte idrettstalenter, men også at det er vanskelig å lykkes alene. Derfor har jeg stor tro på Norsk Topptennisenter og sa jeg ja med en gang jeg ble spurt om å være med i Tennislauget, sier Jan Haudemann-Andersen.

Haudemann-Andersen forteller at målsettingen er å få med 40-60 personer.

- Min tro på dette er så sterkt at jeg har sakt ja til å bruke tid, ta initiativ og være med å rekruttere flere, sier han.

Laugmedlemmene får mange muligheter

Viktigst er kanskje gleden ved å følge talentutviklingen tett – men også egenutvikling ved 1:1 trening med landslagstrenere og videoanalyse. Lauget bli også en sosial uformell arena medlemmene imellom, forklarer Knudtzon.

Laugsmedlemmene vil også bli invitert til aktiviteter i forbundets regi. Det kan være reiser, billetter frokosttennis eller "pro-am" som eksempler. Alle deltakere vil være profilert på Riksanlegget for Tennis og under Norgesmesterskapene på Frogner Tennis.

- Prisen for å være meder verken dyr eller avskrekkende, men det krever engasjement og vilje. Innstegsprisen er kr. 30.000.- Alle medlemskap vil bli personlig behandlet for at innholdet skal bli best mulig for den enkelte sier Knudtzon. Lauget velger sitt eget styre.

Kontaktperson er Nicolay Knudtzon, mobil 911 04 499

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner