Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Treningsdagbok online

Olympiatoppen har sammen med flere særforbund utviklet en online treningsdagbok. Det beste av alt: Alle har tilgang.

Tirsdag 27.desember 2011 Skrevet av Torger Bjørnstad

Treningsdagboken gir trenere og utøvere muligheten til å utveksle idrettsfaglige erfaringer innad og mellom trenere. Dagboken er tilpasset den enkelte sær idrett. Funksjonaliteten er enkel og intuitiv, og erfaringsmessig har det tatt kort tid å lære seg hvordan verktøyet skal brukes. Dersom det er behov for litt veiledning, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Statistikk

Etter noen uker med registreringer vil dere se trender i spilleres måte å trene og vurdere seg selv på. Dette kan gi spennende samtaler om spillerens utvikling. Tidsbruk, ulike typer trening gjennomført, planlegging av treningsøkter, refleksjon/evaluering er økter samt sammenligninger mellom treningstyper er noen av funksjonalitetene som er tilgjengelig i dagboken.

Garmin pulsklokke

Man kan synkronisere treninger til dagboken med Garmin pulsklokke. Det er dessverre ikke mulig å benytte andre merker mot programmet. Med denne funksjonen kan man måle intensitet i treningsøktene på en objektiv måte.

Offline modus

Er mulig. Det er bare å laste ned filen og registrere opplysningene på vanlig måte. Husk å synkronisere med den online baserte regelmessig. Da har man til enhver tid backup. Men husk at dagboken er aller best når det skjer kommunikasjon regelmessig rundt registreringene, planleggingen og evalueringene mellom spiller og trener(e).

Mac brukere

Kan også benytte dagboken.

Kostnad

Bør ikke være noen hindring for å ta i bruk dette vertøyet. 500 kroner per trener per år (eks. mva) er vel verdt investeringen. Spillere registrerer seg gratis. En spiller kan la flere trenere få tilgang til deres dagbok, men man kan ikke gi trenere delvis tilgang til opplysningene i dagboken.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner