Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

sporsmaalVi prøver å legge all nyttig informasjon ut på dette nettstedet så fort vi kan. Under er noen ofte stilte spørsmål (FAQ) med svar. Om du ikke finner svaret her, eller på nettstedet generelt, så kan du ta kontakt med vår administrasjonssjef Jannicke Aas.

FAQ

Spørsmål: Jeg tror jeg har fått for få poeng på rankinglisten.
Svar: Det første du skal gjøre er å gå inn på www.tennis.no og Ranking. Der finner du to viktige dokumenter. Den første viser antall poeng du får pr.turnering avhengig av årsklasse, kategori og antall deltagere. Den andre viser hvor mange turneringer som er tellende i din årsklasse. Systemet vil alltid velge de turneringer som gir deg flest poeng. Det du skal være klar over er at poeng du har mottatt fra den enkelte turnering fjernes etter 12 måneder. Det kan derfor skje at du får færre poeng på siste rankingliste en den forrige, og grunnen til det er at du fikk flere poeng fra turneringer i samme periode i fjor.  Har du spørsmål om ranking kontakt Jon-Erik Ross

Spørsmål: Jeg trenger lisens, hva gjør jeg?
Svar: Lisens skal registreres i klubben din, ta derfor kontakt med daglig leder eller andre ansvarlige i din klubb. Du kan lese mer om lisens her. Dersom du ikke vet hvem du skal henvende deg til, kontakt Aasa Auensen i NTF på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Spørsmål: Jeg er 11 år, trenger jeg lisens da?
Svar: I utgangspunktet gjør du ikke det, man trenger lisens fra det året man fyller 13. Unntaket er dersom du skal spille u.14 turneringer, da må du ha lisens.

Spørsmål: Jeg har lyst til å begynne å spille tennis, hva gjør jeg?
Svar: Det beste er å ta kontakt med en klubb i nærheten av der du bor. Der kan du høre om kurs og finne andre å spille med. Oversikt over klubber finner du her.

Spørsmål: Jeg har lyst til å melde representasjonsovergang til ny klubb, hva gjør jeg?
Svar: Representasjonsovergang betyr at du vil spille for en annen klubb i turneringer, divisjonstennis etc. Du må da fylle ut et overgangsskjema å sende til NTF, ny og gammel klubb og ny og gammel region. Merk at det er gitte frister for når overgang kan meldes. Informasjon om overgang og korrekt skjema finner du her.

Spørsmål: Jeg har hørt at man kan bestille hotell og fly via forbundet - stemmer dette?
Svar: Hotell kan ikke bestilles via forbundet, men via www.thonhotels.no  - logg inn via Firmakunde og bruk kode TH24630242. Alternativt kan du ringe direkte til hotellet. 
Når det gjelder flybilletter, så er NTF del av noe som heter Idrettsreiser. Her kan hvem som helst bestille flybilletter på www.idrettsreiser.no

Spørsmål: Jeg finner ikke det jeg er på utkikk etter. Hva gjør jeg?
Svar: Prøv å bruke søkefunksjonen øverst til høyre. Om dette ikke gir treff, så kan du prøve å søke på noen andre ord eller uttrykk. Til slutt anbefaler vi at du tar kontakt med vår administrasjonssjef Jannicke Aas.

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner